lunes, 9 de julio de 2012

Valoració Setmana 2

(Programació Infantil)
(Programació Primària)
Aquí us deixem la programació de la segona setmana. Un cop més, us animem a participar i a dir la vostra sobre què en penseu del tema i del desenvolupament de les activitats.
Després de reunir-nos tot l'equip per fer una valoració dels aspectes positius i negatius, volem deixar-vos aquí un petit resum del que vàrem parlar i que, d'aquesta manera, us assabenteu de tot.
No ha sigut una setmana tan calorosa com l'anterior, per tant hi ha hagut dies que hem decidit no fer jocs d'aigua i substituir-los per pintura, jocs de malabars o contes.
Com ja sabeu, hem fet dos programacions diferents (per petits i per grans) per així ajustar-nos més al ritme de cada grup.  La idea que vam tenir de modificar l'hora de l'esmorzar dels més petits ha sigut un èxit. 
Els malabars han donat molta feina, però s'ho han passat d'allò més bé amb ells, ja que a qualsevol estona demanaven agafar-los i practicar... volien ser uns autèntics malabaristes!
Cal dir que, gràcies al Danielo i la seva visita de Dijous, els nens i nenes van poder aprendre més varietat de malabars: no només amb pilotes d'arròs, sinó que també amb bolos, diabolos, aros...
Però la gran sorpresa va arribar Divendres. Al pati cobert es va organitzar un autèntic circ! Grans i petits ens vam reunir i vam fer petites mostres d'allò que haviem après durant la setmana, a més d'oferir-nos balls, espectacles, jocs de màgia i coreografies d'allò més maques. Va ser un moment molt divertit.
Considerant-ho tot, ha sigut una setmana divertida i que ens ha permès gaudir a grans i petits. Esperem que vosaltres també ho hagueu fet veient als vostres fills convertint-se en petits malabaristes!
Fins aviat,



L'equip de monitors/es

No hay comentarios:

Publicar un comentario