domingo, 29 de julio de 2012

Valoració Setmana 5

La setmana dels trapezistes i equilibristes ha estat molt dinàmica: circuits, gimkanes, proves, esports... aquest cúmul d'activitats en grup ha permès que millorés la cohesió i les relacions entre els nens i nenes. Els monitors hem notat molta participació per part de tots, s'han involucrat i han posat tot de la seva part, la qual cosa volem agraïr. Sabem que estem més cansats que al principi, però tot i això el ritme del casal ha sigut el mateix. A part de realitzar activitats que requereixen moviment físic, també hem fet un mòbil de personatges del circ. Ha sigut una activitat en la qual hem hagut d'emprar més temps del que en un principi pensàvem. Tot i això, als nens els hi va agradar molt. Com ja sabeu, també vam fer globoflexia i vam tenir la oportunitat de provar una "minibicicleta" de pallasso. Va ser molt divertit!
Estem molt contents amb el transcurs de la setmana, també tristos perquè ens hem hagut d'acomiadar de molts nens i nenes, però sabem que els veurem aviat :)

Ara només ens preparem per passar l'última setmana d'allò més bé!

Fins aviat,

L'equip de monitors/es

1 comentario:

  1. Ara que ja s'ha acabat el casal...
    A tots i totes moltes felicitats per l’èxit del casal i moltes gràcies!
    Malgrat les instal•lacions, la calor, el cansament de tot el curs… els nens i nenes aquestes sis setmanes s’ho han passat genial, han après un munt de coses, han fet nous amics i s’han emportat un molt bon record de totes les activitats i dels monitors i monitores que heu estat amb ells.
    Que passeu unes molt bones vacances i espero que ens trobem una altra vegada l’estiu que ve!

    ResponderEliminar